joi, 20 iunie 2013

Hai sa lecturim!

De ceva vreme am hotarat sa mi-l dezvolt pe Mr. Brain, sa-l antrenez pentru a genera noi neuroni si sinapse.
Suna SF, stiu, dar vreau sa incerc macar :)) . Am inceput prin cautarea cartilor in care sa ma regasesc.

Pe www.elefant.ro am gasit cateva carti interesante, pentru moment mi-am comandat 4 bucati. Sunt atat de multe incat 2 zile mi-am obosit ochii reusind sa ma opresc la cateva. Am zis sa nu fiu lacoma, sa fiu insa draguta si sa mai las si altora materiale de lecturat, antrenat si dezvoltat creierasul :)).
Titlurile care mi-au facut cu ochiul, copertile si  scurta lor caracterizare sunt:

  • "Incepe cu ce nu-ti place - Eat that Frog" - Brian Tracy (o carte care porneste de la o idee simpla: nu ai niciodata timp sa termini tot ce trebuie facut si apar intotdeauna lucruri sau stari parazite, care te opresc sa faci ce e mai important); - sunt sigura ca ma regasesc in aceasta carte :)) 
  • "Afirmatiile pozitive. Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata" - Louise L. Hay (o carticica incantatoare despre puterea si importanta afirmatiilor, invatandu-te cum sa le folosesti corect; Louise explica faptul ca ori de cate ori face o afirmatie, tu ii spui practic subconstientului tau "imi asum responsabilitatea, sunt constient ca pot face ceva pentru a introduce anumite schimbari in viata mea");


  • " La shopping si nu regret - Manual de stil pe timp de criza" - Marjorie Hillis (cred ca titlul spune totul :) cine nu se regaseste in asa ceva?)


  • " Ce zic barbatii, ce inteleg femeile - Cum sa depasiti problemele de comunicare" - Linda Papadopoulos (un nume foarte interesant :)) al autoarei evident, ca sa nu mai zic de titlu pentru ca este o alta carte care din titlu spune tot).



Bun! Asta a fost asa, o scurtă prezentare. Mâine vin cărtile, mă pun serios pe lecturit si abia astept să vă împărtăsesc ceva idei despre fiecare :D și nu în ultimul rând să reusesc să vă fac poftă de ele. 

Cu stimă,

Prăjiturica 



marți, 18 iunie 2013

Despre mine

Salut!

Eu sunt Silvia si a venit in sfarsit ziua in care m-am hotarat sa pun pe "hartie" majoritatea gandurilor, piticilor care nu-mi dau pace dar care imi si plac in acelasi timp.
Despre mine teoretic nu am sa stau sa va povestesc aici prea multe, pentru ca ma veti descoperi cu fiecare articol publicat si fiecare subiect dezbatut.
Voi incerca sa va impartasesc lucruri pe care le iubesc, care ma pasioneaza, fascineaza, poate impreuna vom descoperi ca avem ceva in comun.
Acest blog, pot spune ca va fi un proiect personal, un schimb de experienta, o comunicare mai buna cu persoanele care vor reusi sa se regaseasca in lumea mea sau nu.

Enjoy it !